Yhteislippu SuperParkiin ja SeikkailuSveitsiin | Visit Sveitsi

Satoi tai paistoi, Sveitsissä on aina tekemistä koko perheelle.

SuperPark Sveitsi sekä SeikkailuSveitsi tarjoavat yhteislipun, jolla koko perhe liikkuu ja seikkailee, oli keli sitten aurinkoinen tai sateinen.

Yhteislippu sisältää sisäänpääsyn SuperPark Sveitsiin sekä SeikkailuSveitsiin.

  • Aikuiset 37 € (ovh 42 €)
  • Nuoret alle 15v. 32 € (ovh 39 €)
  • Alle 4-vuotiaat veloituksetta maksavan aikuisen mukana

Yhteisliput ovat myynnissä SuperPark Sveitsin sekä SeikkailuSveitsin lippukassoilla. Yhteislippu on voimassa 1 kk ostopäivästä, joten voit vierailusi aikana käyttää aktiviteetit eri päivinä.

SuperPark Sveitsi on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperParkin Freestyle alueella odottavat isot skeitti- ja scoottialueet, huikeat trampoliinit ja foam-allas. Alakerran Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa pesistutkan ja SuperJefun avulla. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin ja kokeilla vauhdikkaita liukumäkiä.

SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä. Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaamme kuuluu turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata. Luontopolut kutsuvat reippailemaan joko opastuksella tai aivan omatoimisesti.

Lippukampanja voimassa 31.7.2018 asti.

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi