Sveitsin ovet avautuvat jälleen | Visit Sveitsi

Hyvinkään Sveitsin matkailukeskuksen palveluvalikoima palaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla lähestulkoon normaaliksi: Viihdekeskus avasi ovensa maanantaina, Hotel Sveitsin ravintolamaailma palvelee perjantaista alkaen ja majoitustoiminta käynnistyy 8.6.

Viihdekeskuksen puolella pakopelejä tarjoava WayOut Sveitsi ja sisäleikkipuisto SuperPark avasivat ovensa kuluvan viikon maanantaina lähes puolentoista kuukauden sulun jälkeen – tehostetuin hygieniatoimenpitein.

– SuperParkissa rajoitamme tarvittaessa yhtäaikaista kävijämäärää, jotta kaikkien on mahdollista liikkua ja leikkiä turvallisesti. Jokainen kävijä vastaa myös osaltaan riittävien turvavälien pitämisestä, SuperPark Sveitsin ryhmämyynnistä vastaava Janne Welling toteaa.

Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsi ja kuntokeskus Fit Park Sveitsi ovat palvelleet asiakkaitaan läpi kevään. Salon-Ki Sveitsi on toistaiseksi avoinna ajanvarauksesta ja laajentaa hiljalleen aukioloaikojansa Viihdekeskuksen avautumisen myötä. Fit Park Sveitsissä kuntosali palvelee normaalein aukioloajoin ja ryhmäliikuntatunnit pyörivät virtuaalisena.

Huhtikuun puolivälistä lähtien avoinna olleessa kiipeilypuisto SeikkailuSveitsissä on palattu normaaleihin käytäntöihin, eli seikkailemaan pääsee jatkossa ilman ennakkovarausta. Lähtöaikoja voidaan tarvittaessa rytmittää, jotta turvavälit toteutuvat.

Viihdekeskuksessa sijaitseva elokuvateatteri BioRex Sveitsi pysyy toistaiseksi suljettuna. Elokuvasalit avataan yleisölle perjantaina 3.7.

Hotel Sveitsi avautuu uusilla kokoustiloilla ja saunaosastolla vahventuneena

Hotel Sveitsin majoitustoiminta käynnistyy maanantaina 8.6., mutta hotellin ravintolamaailma avautuu jo perjantaina 5.6.

– Karhunpesä-ravintolan tiloissa toimii kesän ajan Karhunpesän pikkuveli Karhunpentu, jonka menu sisältää Karhunpesästä tuttuja makuja kesäkauteen muokattuna. Karhunpentu on aluksi avoinna perjantaisin ja lauantaisin, kesän myötä aukioloajat laajenevat. PIHA-terassi ja aulabaari palvelevat päivittäin 8.6 alkaen, sanoo Hotel Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen.

Hotel Sveitsissä on kevään aikana remontoitu myös uusia ja innovatiivisia Seasons-kokoustiloja. Luontoteeman mukaisesti sisustetuista ja nimetyistä kokoustiloista löytyy muun muassa Ketun-, Jäniksen-, Linnun- ja Oravanpesät. Kokoustilojen yhteyteen on rakennettu kaksi 20 hengen saunaa sekä poreallas.

Tervetuloa nauttimaan Sveitsin matkailukeskuksen tarjonnasta!

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi