SeikkailuSveitsi laajentaa toimintaa | Visit Sveitsi

Hyvinkään Sveitsin lomakeskuksessa sijaitsevat SeikkailuSveitsi ja Superpark Sveitsi yhdistyvät. SeikkailuSveitsi laajentaa näin toimintaa elämyspalveluiden tuottajana operoiden jatkossa myös Sveitsin Superpark sisäaktiviteettipuistoa.

SeikkailuSveitsi Oy on myös uudistanut organisaatiotaan. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Welling. Welling on ollut yrityksen palveluksessa kesäkuun alusta. Yhtiön perustaja Anne Oksanen jatkaa yrityksessä vahvassa roolissa erityisesti operatiivisella puolella. Seikkailupuiston huolto- ja turvallisuusasioista vastannut Sami Laaksonen on jatkossa myös yrityksen yhtenä omistajana.

”Hyvinkään Sveitsi on palvelukokonaisuutena laajuudeltaan ainutlaatuinen kohde Etelä-Suomessa. Sveitsin alueen eri yrittäjien palveluita on myyty asiakkaille paketteina ja ristiin jo tähänkin asti ja nyt asiakkaita voidaan entistä helpommin SeikkailuSveitsin ja Superparkin osalta palvella yhdeltä luukulta”, toteaa Welling.

Wellingillä on pitkä kokemus matkailupalveluiden tuottamisesta toimiessaan Lempivaaran matkailukeskuksessa Riihimäellä ja Majoituspalvelu Forenom Oy:n key account -myynnissä.

Jarkko Hassinen kertoo että nyt tehty liiketoimintakauppa tuli hyvään saumaan.

”Laajennamme parhaillaan ja olemme avanneet uuden liikuntakeskuksen Oittiin ja neuvottelemme parhaillaan muutamasta uudesta kohteesta. Jatkamme myös Sveitsin alueen kehittämistä sekä omistajapuolella että Liikuntakeskuksen toimintojen puolella.”

”Tärkeintä on tarjota sekä yritys- että yksityisasiakkaille helppoja ja monipuolisia viihde/elämyspalveluja Hyvinkään Sveitsissä. Sveitsi tarjoaa tasokkaan hotellin lisäksi poikkeuksellisen laajasti hienoja palveluja nivottuna yhteen. Yhdessä toimien tarjoamme asiakkaillemme ylivertaista palvelua. Olemme erittäin innoissamme päästessämme palvelemaan asiakkaita entistäkin laajemmalla tarjonnalla”, kiteyttävät Oksanen ja Welling.

Hotel Sveitsin kiinteistön edustaja Kari Järvenpää kommentoi muutosta seuraavasti.

”Kiinteistö näkee nyt tehdyn liiketoimintakaupan luontevana kehitystoimena synergiaedut huomioiden. Asiakkaille voidaan entistä ketterämmin paketoida ja  tarjota palveluja säätilasta tai vuodenajasta riippumatta. Toiminta jatkuu saumattomasti ja katseet ovat lähitulevaisuuden osalta jo muissa kehityshankkeissa ja joulusesongissa. Palaamme piakkoin ihmisen hyvinvointiin liittyvien palveluiden kehittämisen osalta.”

Sveitsi on Etelä-Suomen elämyksellisintä kokous-, matkailu- ja vapaa-ajanviettoaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo sisä- ja ulkoaktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille, ja ainutlaatuisia elämyksiä ja hyvinvointipalveluita etsiville – vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin lentokentältä.

Lisätietoja:

Janne Welling
Toimitusjohtaja, SeikkailuSveitsi Oy
Puh. 040 9355464

Anne Oksanen
SeikkailuSveitsi Oy
Puh. 0400 231 391

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi