Red Carpet -elokuvafestivaali rakentuu jälleen yritysyhteistyöllä | Visit Sveitsi

Toista kertaa Hyvinkäällä 30.8.–2.9.2018 järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali ei toteutuisi ilman kumppaneita. Pääyhteistyökumppani Hyvinkään Sveitsi sekä 24 isompaa ja pienempää yritystä mahdollistavat kunnianhimoisen tapahtuman järjestämisen.

”Tänä vuonna tavoitteena oli pitää kumppaneiden määrä maltillisena, jotta pystyttäisiin yksilöllisempään yhteistyöhön, mutta säilyttää kumppanuuksien rahallinen arvo kuitenkin samana kuin viime vuonna. Tässä onnistuttiin”, kertoo Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Pääyhteistyökumppani Sveitsi mahdollistaa tapahtuman laajenemisen

Viime vuoden Red Carpetissa kaikki halukkaat eivät mahtuneet elokuvakatsomoon, mutta tänä vuonna uusi BioRex Sveitsi tuplaa festivaalielokuvien paikat. Lisäksi Hotel Sveitsi tarjoaa hulppeat tilat Red Carpet Gaalalle ja Red Carpet Prolle, joka on alan ammattilaisten keskustelufoorumi kansainvälisine vieraineen.

”Pääyhteistyökumppani Sveitsi on kuin lottovoitto Kaikki oikein -leffan pääparille. Maailmanluokan hotelli ravintoloineen ja elokuvasaleineen aivan Hyvinkään ytimessä tarkoittaa tapahtumallemme isoa harppausta kohti kansallisesti merkittävää elokuvafestivaalia. Odotan innolla, miten paljon enemmän ihmisiä saamme tänä vuonna liikkeelle lähikunnista ja vähän kauempaakin”, Antti Luusuaniemi hehkuttaa.

”Yhteinen matka on ollut hauska tapahtumien ketju, joka on innostanut näyttämötaiteesta kiinnostuneita nuoria, tuonut filmitähtiä Hyvinkäälle sekä opettanut bisnestä ja kulttuuria lyömään kättä keskenään. Olemme Sveitsissä valmiit vastanottamaan kotimaiset ja kansainväliset festivaalivieraat vuoden päätapahtumaan ja tarjoamaan heille yhdistelmän suomalaista luontoa ja kansainvälistä glamouria. Lisäksi haluan kiittää festivaalin master chef Anttia tähänastisesta yhteistyöstä”, toteaa Sveitsin kehitysyhtiön johtaja Kari Järvenpää.

Paikallisia ja valtakunnallisia toimijoita kumppaneina, kuten Kauppakeskus Willa, Beckhoff, Veikkaus ja Radio Suomipop

Tapahtuman taustalla on kaikkiaan 25 isoa ja pientä yritystä ja organisaatiota. Pääsponsori Hyvinkään Sveitsin lisäksi yhteistyökumppaneita ovat Kauppakeskus Willa, Beckhoff, joka mahdollistaa tänä vuonna maksuttoman perhepäivän, Radio Suomipop ja Veikkaus, jonka pelien tuotoista rahoitetaan kotimaista elokuvaa vuosittain 25 miljoonalla eurolla. Hyvinkään kaupunki on ollut elintärkeä kumppani jo aivan ensimetreistä lähtien.

”On hienoa olla mukana tukemassa Red Carpetin kaltaista uniikkia tapahtumaa Hyvinkäällä jo toista kertaa. Olemme erityisen iloisia, että festaritori sijaitsee tänä vuonna Willantorilla ja uskommekin tämän tuovan runsaasti asiakasvirtaa myös kauppakeskukseen”, toteaa Kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mia Jantunen.

Muut mukana olevat yritykset ovat Sinebrychoff, Martela, Hyria ja Hyria Business Institute, Bio Rex Sveitsi, Hotel Sveitsi, Kytäjä Golf, Lippu.fi ja Villatehdas. Kumppaneina toimivat myös T-Print ja Hyvinkään Liikenne, Estrella, Veho, Elisa Viihde, Adora, Handelsbanken, Unkarin suurlähetystö, Uudenmaan liitto ja Laurea-ammattikorkeakoulu.

 

Red Carpet on näyttelijä Antti Luusuaniemen perustama kotimaisen elokuvan festivaali, joka järjestetään toista kertaa 30.8.–2.9.2018 Hyvinkäällä. Ohjelmistossa nähdään juhlaennakkoelokuvina syksyn uutuudet Oma maa, Olavi Virta ja Valmentaja. Viikonlopun konserteissa esiintyvät mm. Kaija Koo ja Reino Nordin. Uutuutena Red Carpet Pro ja Red Carpet Gaala kokoavat elokuva-alan ammattilaiset torstaina 30.8. Hotel Sveitsiin. Torstaina myös paljastetaan ensimmäiset tähdet Hyvinkään omalle Walk of Famelle Tähtiraitille Hyvinkään kirjastoaukiolla. Elokuvafestivaali käynnistyy Apocalyptican kick start -konsertilla keskiviikkona 29.8. Hyvinkääsalissa.

Tutustu Red Carpetin ohjelmistoon ja aikatauluun

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi