Hyvinkään Sveitsi Red Carpetin pääyhteistyökumppaniksi | Visit Sveitsi

Hyvinkään Sveitsi on Hyvinkäällä 30.8.–2.9.2018 järjestettävän Red Carpet -elokuvafestivaalin pääyhteistyökumppani. Sveitsin keskuksena toimii Hotel Sveitsi ja viihdekeskus, josta löytyy BioRex, SuperPark, FitPark Sveitsi, Kulma Deli sekä useita muita palveluita ja ravintoloita.

”Olen todella iloinen siitä, että Sveitsi lähti pääyhteistyökumppaniksi. Red Carpetin ja Sveitsin yhteys on hyvin orgaaninen ja uskon, että yhteistyö tulee jatkumaan vuosia. Näen, että voimme yhdessä kehittyä merkittäväksi kulttuurin ja viihteen tarjoajaksi Uudellamaalla”, Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi toteaa tyytyväisenä.

”Suomen kärkielokuvafestivaali pääkaupunkiseudulla sopii tapahtumana erinomaisesti Hyvinkään Sveitsiin, missä on monipuoliset kokoustilat, monipuolinen ravintolakattaus ja Suomen moderneimmat elokuvasalit. Uskon että Sveitsi ja Red Carpet ovat löytäneet toisensa monivuotisesti ja tarjoavat festivaalivieraille suuria elämyksiä nyt ja jatkossa”, toteaa Sveitsin toimitusjohtaja Kari Järvenpää.

Red Carpet tekee tiivistä yhteistyötä myös Hotel Sveitsin ja BioRexin kanssa. Uusien tilojen ja salien myötä elokuvafestivaalilla on mahdollisuus palvella aiempaa suurempaa joukkoa kotimaisesta elokuvasta kiinnostunutta yleisöä.

Tutustu Red Carpet -elokuvafestivaaliin

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi