Hotel Sveitsi Suomen paras lomakeskus! | Visit Sveitsi

Hotel Sveitsi palkittiin Suomen parhaana matkailukeskuksena (Finland´s Leading Resort) viikonloppuna kansainvälisessä World Travel Awardsissa Madeiralla.

Hotel Sveitsi avasi ovensa Primehotelsin lipun alla lokakuussa 2017 eli hotellilla on nyt toinen toimintavuosi meneillään. Hotelli on osa Sveitsin monipuolista elämyskeskusta, jossa on majoitushuoneiden lisäksi runsaasti kokoustiloja, ravintoloita, sekä hyvinvointipalveluita ja muita aktiviteetteja. Hotellin ja uimalan ohella saman katon alta löytyvät mm. viiden huippuluokan elokuvasalin Bio Rex, sisäseikkailupuisto Superpark, monipuolinen liikuntakeskus Fitpark, täyden palvelun kauneushoitola SalonKi ja WayOut Sveitsin huonepakopelit.

”Olen erittäin otettu saamastamme tunnustuksesta ja onnellinen, että työmme kantaa hedelmää. Tunnustus on osoitus siitä, että olemme menossa menossa oikeaan suuntaan ja konkreettinen todiste tiimimme upeasta palveluasenteesta koko keskuksessa. Meillä todellakin puhalletaan yhteen hiileen”, hotellinjohtaja Vesa Kokkonen riemuitsee.

”Palkinto kuuluu koko Sveitsin elämyskeskuksen porukalle, ei vain hotellille”, Kokkonen lisää.

Lue lisää

 

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi