Herkullinen talviloma | Visit Sveitsi

Hotel Sveitsin ravintoloissa panostetaan lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Ravintolat suosivat laadukkaita, vastuullisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita, joista valmistetaan konstailemattomia mutta herkullisia annoksia moneen makuun. Tervetuloa nautiskelemaan!

Tila

Rento ja mukava ravintola – helppo ja välitön tapaamispaikka koko perheelle. Ravintola tarjoilee herkullista seurusteluruokaa hyvistä raaka-aineista valmistettuna. Tarjolla on niin pizzoja ja burgereita kuin kestosuosikkeja pihvien, leikkeiden ja salaattien muodossa.

Alku

Moderni klassikko jo syntyessään. Vaihtuva ruokalista elää voimakkaasti satokausien mukaan ja sen punaisena lankana ovat suomalainen metsä ja pelto. Annoksissa maistuu aitous ja ruoka valmistetaan rakkaudella – eettisesti ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Keittiön sydän on Mibrasa-puuhiiligrilli, jolla kokkimme loihtivat annoksiin herkullisen ”Alku”silauksen.

Aula

Nimensä mukaisesti vastaanoton yhteydessä toimiva aulabaari, jossa tarjoillaan hyviä juomia, erikoiskahveja ja kevyttä syötävää – myös mukaan. Aulabaarissa on lisäksi myynnissä matkamuistoja ja päivittäistarpeita. Avoinna varhaisesta myöhään.

Piha

Suojaisa ja tunnelmallinen terassi hotellin sisäpihalla. Tarjolla hyvää syötävää, virkistäviä juomia ja puheensorinaa. Pihan vetonaula ovat grilliherkut, jotka valmistamme puuhiiligrillissämme pieneen ja isoon nälkään – juuri sinun makuusi!

Siirry tekemään pöytävaraus.

 

HOTEL SVEITSI

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

 

 

 

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi