Herkullinen loma Sveitsissä | Visit Sveitsi

Loma Hyvinkään Sveitsissä on taatusti herkullinen – tutustu ravintolatarjontaamme!

HOTEL SVEITSI

Hotel Sveitsin ravintoloissa panostamme lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Tarjolla on niin helppoa seurusteluruokaa koko perheelle kuin hienostuneita ateriaelämyksiä vaativaankin makuun.

Tila

Tarjolla on niin pizzoja ja burgereita kuin kestosuosikkeja pihvien, leikkeiden ja salaattien muodossa. Tilan yhteydessä toimivan pitkän baaritiskin takaa löytyvät virkistävät oluet, siiderit ja limonadit kuin viinit, drinkit ja erikoiskahvit – paikallisuutta unohtamatta.  Varaa tästä pöytä Tila-ravintolaan

Alku

Vaihtuva ruokalista elää voimakkaasti satokausien mukaan ja sen punaisena lankana ovat suomalainen metsä ja pelto. Keittiön sydän on Mibrasa-puuhiiligrilli, jolla kokkimme loihtivat annoksiin herkullisen ”Alku”silauksen.  Varaa tästä pöytä Alku-ravintolaan

Aula

Aula on nimensä mukaisesti vastaanoton yhteydessä toimiva aulabaari, jossa tarjoillaan hyviä juomia, erikoiskahveja ja kevyttä syötävää – myös mukaan. Aulabaarissa on lisäksi myynnissä matkamuistoja ja päivittäistarpeita.

Piha

Piha on suojaisa ja tunnelmallinen terassi hotellin sisäpihalla. Tarjolla on hyvää syötävää, virkistäviä juomia ja puheensorinaa. Pihan vetonaula ovat grilliherkut, jotka valmistamme puuhiiligrillissämme pieneen ja isoon nälkään.

 

KULMA DELI

Pikaruokahenkinen Kulma Deli -kahvila palvelee tehokkaasti niin Sveitsin Viihdekeskuksen, kuten SuperParkin ja BioRexin asiakkaita, kuin kaikkia muitakin matkailukeskuksen vierailijoita.

BIOREX SVEITSIN REX-SALI

Viihdekeskuksessa sijaitsevan BioRex-elokuvateatterin ainutlaatuisessa REX-salissa voi nauttia leffaelämysten lisäksi myös snackseja. REX-sali on ensimmäinen elokuvateatterikäyttöön rakennettu sali, jossa on ruokatarjoiun lisäksi myös anniskeluoikeudet. REX-saliin luotu REX-menu tarjoaa asiakkaille maistuvia pasta- sekä fingerfood-annoksia.

 

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi