3 for 2 -kausari SuperParkiin | Visit Sveitsi

3 for 2 -kuukausikortti on syksyn vauhdikas uutuus! Sparkkaa (vietä superhauskaa aikaa SuperParkin aktiviteettien parissa) kolme kuukautta kahden kuukauden hinnalla. Sparkkaa silloin kun haluat ja miten haluat, ei tiukkaa treeniaikataulua ja -ohjeita. 3 for 2 -kuukausikortti myynnissä myös SuperPark Sveitsissä. Kausarin hinta on 118 euroa.

SuperPark Sveitsi on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperPark Sveitsi sijaitsee Sveitsin matkailualueen ytimessä, aivan Hotel Sveitsin vieressä.

SuperParkin Freestyle alueella odottavat isot skeitti- ja scoottialueet, huikeat trampoliinit ja foam-allas. Alakerran Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa pesistutkan ja SuperJefun avulla. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin ja kokeilla vauhdikkaita liukumäkiä.

Avoinna:
Ma-pe 14-20, La 11-19, Su 11-18
(Koulu-/yritysryhmille myös sopimuksen mukaan)

Huom! Keskiviikkoisin 12.9.-14.11. klo 18:30-19:30 puistossa SuperMove-kurssi. Tällöin osa trampoliinialueesta kurssilaisten käytössä.

Osoite:
Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
www.superpark.fi

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi