Vaellus | Visit Sveitsi

Content left

Hyvänolon Valtakunta tarjoaa kaunista luonnonrauhaa

Meiltä löydät lähes 40 kilometrin mittaisen verkoston merkittyjä reittejä, jotka kulkevat sekä tiepohjalla että metsäpoluilla. Reiteillä ei ole vaativuusluokitusta. Alueella on niin ulkoilu- ja retkeilyreitistöjä kuin monipuolisia näkymiä:  suppia, harjumaastoa sekä laakeeta suoaluetta.

Tervetuloa samoilemaan ja nauttimaan harjumetsän raikkaasta kauneudesta ympäri vuoden.

Tutustu tarkemmin Sveitsin vaellusreitteihin.

UUDENMAAN ERÄMATKAT

Uudenmaan Erämatkat tuottaa luonto- ja elämyspalveluita aivan hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla luonnonkauniilla metsäalueella.

Alueella on oma historiansa niin terveysmetsänä kuin hiihtoalueena ja näitä merkkejä on vielä helposti havaittavissa. Osaavat oppaamme ovat valmiina palvelemaan ryhmääsi, oli kyseessä hauskanpito metsässä, liikunnallinen tapahtuma, seikkailu, itsensä haastaminen, luontoretki tai vaikka lumikenkäily. Mahdollisuuksia on paljon ja otamme haasteen vastaan kun vain heität meille toiveesi. Erämaan rauhaa kaipaaville meiltä löytyy monenlaisia retkiä myös Usmin erämetsiin, seikkailulla tai ilman. Usmin metsäalue on kuin ”Lappi pienoiskoossa”, mutta automatka hotellilta Usmiin kestää vain noin 10 minuuttia.

Toteutamme myös maastoruokailut  ja kahvitukset pitkällä kokemuksella sopimuksen mukaan.

Suunnittellaan ryhmällesi mieleenpainuva retkitapahtuma - ota yhteyttä!

www.eramatkat.com.

Extra information

INFO

KATSO TÄSTÄ VAELLUSREITIT

 

OHJATUT RETKET

UUDENMAAN ERÄMATKAT

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi