Tekemiset | Visit Sveitsi

Aktiviteetit Hyvinkään Sveitsissä

Älä lähde Sveitsiä kauemmas hauskanpitoon, Suomen paras lomaresort löytyy ihan vierestä, Hyvinkään Sveitsistä.

Sveitsin matkailukeskuksesta löydät samasta osoitteesta Hotel Sveitsin majoitus- ja ravintolaelämykset, Viihdekeskuksen ja alueen toimijoiden aktiviteetit sekä Sveitsin luontoreittien upeudet. Sveitsissä todellakin riittää tilaa ja mahdollisuuksia syksyn lomarientoihin.

Meillä aktiiviset lomailijat hulluttelevat sisäaktiviteettipuistossa tai ratkovat haasteita pakopelihuoneessa. Monet polkaisevat fatbike-reiteille suoraan hotellin pihasta – omilla tai vuokrapyörillä. Sykettä saa nousuun myös kuntosalilla ja seikkailupuiston kiipeilyradoilla.

Sadepäivän sattuessa, ja ihan paisteellakin, on hyvä hetki istahtaa leffateatterin muhkeille penkeille. Myös kauneuskeskuksen hemmotteluhoidot tai ravintolaillallinen sopivat syyslomalaisen ohjelmaan.

Hotel Sveitsin SyysLomalomanen 18.-24.10. on täynnä lasten suosikkiohjelmaa

Hotel Sveitsin SyysLomalomanen tarjoaa hotelliyöpymisen kaveriksi hurrrjan valtavasti ohjelmaa. Kun majoitutte hotellissa 18.-24.10.2021, koko perhe pääsee nauttimaan SyysLomalomasen aktiviteettitarjonnasta ilmaiseksi.

Tässä vaiheessa mielessäsi mahtaa kyteä jo ajatus: Syyslomalla Sveitsiin! Mutta ollakko sitten päivä, viikonloppu vai koko viikko? Parissa päivässä ehtii paljon, mutta usein Sveitsistä lähtijät kertovat, että haluaisivat palata uudestaankin, sillä niin paljon jäi vielä näkemättä.

Extra information

Missä se Sveitsi sijaitsikaan?

Hyvinkäällä tietysti.

  • Helsingistä 60 km
  • Lahdesta 70 km
  • Tampereelta 125 km
  • Turusta 175 km
  • Jyväskylästä 240 km

Tutustu Hotel Sveitsin SyysLomalomasen ohjelmaan ja varaa majoitus

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi