Tekemiset | Visit Sveitsi

Aktiviteetit Hyvinkään Sveitsissä

Älä lähde Sveitsiä kauemmas hauskanpitoon, yksi Suomen monipuolisimmista lomaresorteista löytyy ihan vierestä, Hyvinkään Sveitsistä.

Sveitsin matkailukeskuksesta löydät samasta osoitteesta Hotel Sveitsin majoitus- ja ravintolaelämykset, Viihdekeskuksen ja alueen toimijoiden aktiviteetit sekä Sveitsin luontoreittien upeudet. Sveitsissä todellakin riittää tilaa ja mahdollisuuksia talven lomarientoihin.

Meillä hiihtoladut ja retkireitit alkavat ihan matkailukeskuksen pihasta. Monet polkaisevat fatbike-reiteille suoraan hotellin pihasta – omilla tai vuokrapyörillä. Ja viereinen Sveitsin Hiihtokeskus se vasta rinteineen talvi-iloja tarjoaakin!

Sveitsissä aktiiviset lomailijat hulluttelevat  sisäaktiviteettipuistossa tai ratkovat haasteita pakopelihuoneessa. Sykettä saa nousuun myös kuntosalilla. Sittenhän kelpaa jo pulahtaa uudistuneen Sveitsin Uimalan lämpöön.

Kunnon pakkaspäivän sattuessa, ja ihan muutenkin, on hyvä hetki istahtaa leffateatterin muhkeille penkeille. Myös kauneuskeskuksen hemmotteluhoidot tai ravintolaillallinen sopivat kevätlomalaisen ohjelmaan.

Seuraavaksi Sveitsiin lomalle

Tässä vaiheessa mielessäsi mahtaa kyteä jo ajatus: seuraavaksi Sveitsiin! Mutta ollakko sitten päivä, viikonloppu vai koko viikko?

Parissa päivässä ehtii paljon, mutta usein Sveitsistä lähtijät kertovat, että haluaisivat palata uudestaankin, sillä niin paljon jäi vielä näkemättä.

Extra information

Missä se Sveitsi sijaitsikaan?

Hyvinkäällä tietysti.

  • Helsingistä 60 km
  • Lahdesta 70 km
  • Tampereelta 125 km
  • Turusta 175 km
  • Jyväskylästä 240 km

Tutustu Hotel Sveitsin majoitustarjouksiin ja varaa loma Sveitsistä!

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi