Hotel Sveitsin kevätmenu on valittavissa 10.–28.4.2019.
Koko menu 42 €/hlö
- Parsaa ja hollandaise-kastiketta L, G, 11 €
- Ylikypsää luomukaritsan entrecotea, tummaa minttukastiketta ja kermaista luomuspelttiä L, (G), 28 €
- Pashaa ja suklaata sekä marinoituja marjoja L, G, 9 €
VL=vähälaktoosinen | L=laktoositon | G=gluteeniton | (G)=voidaan valmistaa gluteenittomana
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Viinisuositukset:
- Parsalle: Weemala Pinot Gris, Australia 9,90 € / 16 cl
- Karitsalle: Planeta Cerasuolo di Vittoria, Sisily, Italy 11,50 € / 16 cl
- Pashalle: Farina Piero Bianco Passito del Veneto IGT, Valpolicella, Italy 8,00 € / 8 cl
Varaa pöytä Hotel Sveitsistä: www.hotelsveitsi.fi/syo-juo