Sveitsin kevätmenu | Visit Sveitsi

Hotel Sveitsin kevätmenu on valittavissa 10.–28.4.2019.

Koko menu  42 €/hlö

  • Parsaa ja hollandaise-kastiketta L, G, 11 €
  • Ylikypsää luomukaritsan entrecotea, tummaa minttukastiketta ja kermaista luomuspelttiä L, (G), 28 €
  • Pashaa ja suklaata sekä marinoituja marjoja L, G, 9 €

VL=vähälaktoosinen | L=laktoositon | G=gluteeniton | (G)=voidaan valmistaa gluteenittomana

Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

Viinisuositukset:

  • Parsalle: Weemala Pinot Gris, Australia 9,90 € / 16 cl
  • Karitsalle: Planeta Cerasuolo di Vittoria, Sisily, Italy 11,50 € / 16 cl
  • Pashalle: Farina Piero Bianco Passito del Veneto IGT, Valpolicella, Italy 8,00 € / 8 cl

Varaa pöytä Hotel Sveitsistä: www.hotelsveitsi.fi/syo-juo

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi