Ravintolat | Visit Sveitsi

Content left

HOTEL SVEITSIN RAVINTOLAT

Hotel Sveitsin ravintoloissa panostetaan lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin suosimalla laadukkaita, vastuullisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita. Annokset ovat konstailemattomia, mutta moneen makuun herkullisia. Tarjolla on niin helppoa seurusteluruokaa koko perheelle kuin pitkän kaavan mukaisia, hienostuneita, illallisia. Hotellista löydät ravintola Tilan, Aulan, Piha, Karhunpesän sekä Ristorante Vino&Pinon.

KARHUNPESÄ

Karhunpesä Restaurant & Bar on tunnelmallinen kohtauspaikka, olipa kyseessä illallinen perheen kesken tai lasillinen kaverin kanssa. Karhunpesässä koet kaikkiruokaisen karhun herkullisimmat annokset, valmistettuna Sveitsin taidokkaan keittiön tulilta, oivaltavien juomien kera. Tarjolla on suussa sulavia burgereita, pihvejä, pizzaa ja kasvisvaihtoehtoja. Perheen pienimmille karhunpentujen suuhun sopivat herkut omalta listalta.

Karhunpesän Loungessa vietät iltaa hyvässä seurassa, nauttien lasillisen jos toisenkin takkatulen lämmössä. Loungessa voit nauttia pientä purtavaa, virkistäviä oluita, siidereitä, viinejä ja limonadeja sekä metsänkuninkaan erikoisdrinkkejä

TILA

Tila on rento ja mukava tilausravintola, joka tarjoilee herkullista buffetlounasta hyvistä raaka-aineista valmistettuna. Lounaalla on aina runsas salaattipöytä, kaksi lämmintä pääruokaa joista toinen kasvis sekä kahvi/tee ja pieni makea.

AULA

Aula on nimensä mukaisesti vastaanoton yhteydessä toimiva aulabaari, jossa tarjoillaan hyviä juomia, erikoiskahveja ja kevyttä syötävää – myös mukaan. Aulabaarissa on lisäksi myynnissä matkamuistoja ja päivittäistarpeita. Avoinna varhaisesta myöhään.

PIHA

PIHA on suojaisa ja tunnelmallinen terassi hotellin sisäpihalla. Tarjolla on hyvää syötävää Karhunpesän menusta, virkistäviä juomia ja puheensorinaa. Piha on kaikkien vieraidemme käytössä, myös hyvin käyttäytyvien koiravieraiden.

RISTORANTE VINO&PINO

Ristorante Vino&Pino on avattu rakkaudesta ruokaan, Italiaan ja elämään!

Vino&Pino tuo pohjoisitalialaiset maut nautittavaksi, koettavaksi ja jaettavaksi yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Kuten italialainen ruokakulttuuri tunnetaan kaikkialla maailmassa ei Vino&Pinossa syöminenkään ole tankkausta vaan nautinto, joka jaetaan ystävien ja perheen kanssa. Vino&Pino voit viettää perinteiseen eteläeurooppalaiseen tyyliin illallisen pitkän kaavan kautta nauttien sykähdyttävistä mauista ja ihanasta italialaisesta tunnelmasta.

UUTTA!  Uudistuneen a'la carte listan lisäksi teemoitettuja iltoja. Voit myös valita sesongin viiden ruokalajin yllätysmenun.

CAFE KUPLA

Sveitsin uimalan yhteydessä toimiva kahvila, jossa uimalan aukioloaikoina on saatavilla suolaista ja makeaa.

 

Extra information

INFO

HOTEL SVEITSIN RAVINTOLAT

 

OIKOPOLUT

KARHUNPESÄ MENU

KARHUNPESÄN PÖYTÄVARAUS

VINO&PINO MENU

VINO&PINO PÖYTÄVARAUS

Käyntiosoite Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi