Ostoksille | Visit Sveitsi

Content left

Muotia, käsitöitä ja ihania herkkuja

Hyvinkäällä on yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista, Kauppakeskus Willa, joka sijaitsee keskustassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Willassa on noin 120 liikettä, jotka ihastuttavat valikoimallaan ja erinomaisella palvelulla. Sveitsistä pääset näppärästi ostoksille bussilla nro 8. Katso aikataulut täältä.

Hyvinkäällä shoppailu onnistuu ilman ylimääräistä häslinkiä, sillä avaria ja kiehtovia ostospaikkoja löytyy aivan ydinkeskustasta ja parkkitilaa on kaupungissa myös riittävästi. Hyvinkäältä löydät kaikki tarvittavat liikkeet ja kaupat onnistuneeseen shoppailupäivään: muotia, erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Lisäksi Hyvinkään keskustasta löydät useita kiinnostavia kivijalkaputiikkeja ja paikallisista museoista on helppoa napata jotain mielenkiintoista kotiinviemisiksi.

Extra information

MUSEOKAUPPOJEN LÖYTÖJÄ

Jos haluat jotain hyvinkääläistä kotiin viemisiksi poikkea taidemuseolla, Suomen Rautatiemuseolla ja kaupunginmuseolla.

 

TAIDEMUSEOSTA

löydät mm. Hyvinkää-mukeja, hyvinkääläisen taiteilijan Yrjö Saarisen taiteesta tehtyjä tarjottimia.

 

KAUPUNGINMUSEOLLA

on mm. villatehtaan suunnittelijoiden kuoseista tehtyjä tuotteita.

 

SUOMEN RAUTATIEMUSEOSSA

on uutena tuoteperheenä Keisarillinen matka -tuotteet. Tuoteperhe sisältää tekstiilituotteita, joiden inspiraation lähde on Rautatiemuseossa oleva Keisarin juna. Tuoteperheeseen kuuluu kaksi erikokoista lompakkoa, kaksi erikokoista meikkipussia, kauppakassi sekä käsilaukku.

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi