Hotel Sveitsi | Visit Sveitsi

Content left

Hotelli elämysten valtakunnassa

Hotel Sveitsi on monipuolinen elämyskeskus - viihtyisä kokous- ja tapahtumatalo sekä luonnonystävän ja aktiivilomailijan hotelli. Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Runsas aamiainen, sisäänpääsy uimalaan sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

Sveitsin luonnonpuisto tarjoaa kesäisin kilometreittäin luontopolkuja, ulkoilmatekemistä ja talvella kävijöitä ilahduttavat hiihtolatuverkosto sekä erinomaiset lumilautailu- ja laskettelumahdollisuudet Sveitsin hiihtokeskuksen rinteillä.

Hyvinkään palvelut ovat muutaman minuutin matkan päässä ja hotellille pääset kätevästi shuttle bussilla Hyvinkään juna-asemalta.

Monipuolista tekemistä kaikille vieraille

Hotellin yhteydessä toimivasta viihdekeskuksesta löydät BioRexin 5 modernia elokuvasalia, SuperPark Sveitsin aktiviteettipuiston, Forever Sveitsi kuntosalin, suoran yhteyden uimalaan sekä hyvinvointialan palveluita. Hotellin läheisyydessä on kaksi golfkenttää, ratsastuskeskus, jäähalli ja Seikkailusveitsin köysiradat. Hyvinkäälle pääset shuttle bussilla muutamassa minuutissa vaikka shoppailemaan kauppakeskus Willaan.

Hotel Sveitsi tarjoaa majoitus- ja ravintolaelämyksiä vaativampaankin makuun ja aktiviteetteja joka lähtöön alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä!

HOTEL SVEITSI

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

VASTAANOTTO

AVOINNA 24/7

PUHELIN: +358 (0)293 200 420

EMAIL: RECEPTION@HOTELSVEITSI.FI

MYYNTIPALVELU

ARKISIN KLO 8.30-16.00

PUHELIN: +358 (0)293 200 200

EMAIL: SALES@PRIMEHOTELS.FI

Extra information

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


ASIANI KOSKEE:

SVEITSIN MATKAILUA

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi